El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita el Centre d'Empreses la Ribera i el Parc Solar Ramon Escriche de Flix

query_builder   8 juliol 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita el Centre d'Empreses la Ribera i el Parc Solar Ramon Escriche de Flix

Abans realitzarà una visita institucional a l'ajuntament del municipi
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visita el Centre d’Empreses la Ribera i el Parc Solar Ramon Escriche de Flix (Ribera d’Ebre), el dimecres, 9 de juliol, a les 16 hores. El conseller realitzarà la visita a aquestes instal·lacions empresarials i industrials acompanyat de l’alcalde del municipi, Pere Muñoz; el delegat territorial del Govern, Josep Lluís Salvadó; el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch; i el director territorial del Departament, Carles Pasqual.
 
Abans, a les 13.30 hores, el conseller realitzarà una visita a l’ajuntament de Flix (carrer Major, 18), on signarà al Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde i la resta de la corporació municipal.

16:00|.Polígon Industrial de la Devesa (c. dels Tallers, 2)|Flix (La Ribera d'Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà el Centre d’Empreses la Ribera i el Parc Solar Ramon Escriche de Flix. El conseller realitzarà la visita a aquestes instal·lacions empresarials i industrials acompanyat de l’alcalde del municipi, Pere Muñoz; del delegat territorial del Govern, Josep Lluís Salvadó, i del secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch.