Benestar Social i Família lliura els certificats del curs de formació en treball familiar

query_builder   15 febrer 2012 15:22

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família lliura els certificats del curs de formació en treball familiar

Una vintena d’alumnes del Pallars Sobirà han participat en aquest curs que té l’objectiu d’impartir els coneixements necessaris que permetin atendre adequadament les persones beneficiàries del servei d’atenció domiciliària
 
El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Joan Ramon Saura, lliurarà aquest dijous 18 certificats a les persones del Pallars Sobirà que han participat en el curs de Treball Familiar organitzat l’Associació de Treballadors/es Familiars de Catalunya. Aquesta formació ofereix als alumnes els coneixements necessaris per tal que atenguin les persones beneficiàries del servei d’atenció domiciliària amb la màxima qualitat.
 
El curs s’ha dut a terme amb el suport de “la Caixa”, dins del conveni subscrit l’any 2010 entre la Generalitat de Catalunya i la Federació de Caixes d’Estalvis de Catalunya.
 
Una vintena d’alumnes recolliran el certificat, emès pel Departament de Benestar Social i Família, al Consell Comarcal del Pallars Sobirà.
 
A banda de la formació que s’ha celebrat a Sort, 71 alumnes han participat també en cursos similars a Barcelona, Salt, Fornells de la Selva i Figueres.
 
La formació ha tingut una durada de 700 hores distribuïdes en els següents mòduls:
 
  • Higiene i atenció sanitària domiciliària
  • Atenció i suport psicosocial domiciliari
  • Suport domiciliari i alimentació familiar
  • Entrenament en les habilitats d’autonomia personal i social
 
A l’acte de lliurament dels certificats també hi assistiran el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibís; així com representants de “la Caixa” i de l’Associació de Treballadors Familiars de Catalunya.