El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la piscina municipal de Bellver de Cerdanya

query_builder   8 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura la piscina municipal de Bellver de Cerdanya

Abans es reunirà amb els membres del consistori i visitarà la Fira de Sant Llorenç
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, inaugurarà la nova piscina municipal de Bellver de Cerdanya (Cerdanya) diumenge, 10 d’agost. Aquest equipament, situat al costat del poliesportiu i de l’escola, és una de les obres que subvenciona el Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) per al quinquenni 2008-2012.
 
El conseller Jordi Ausàs arribarà a l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya (Ca les  Monges, c/Església, 1) a les 11 hores i, després de signar en el Llibre d’Honor, mantindrà una reunió amb l’alcalde, Xavier Porta, i la resta de membres del consistori. Tot seguit visitarà la Fira de Sant Llorenç, una de les mostres pioneres en artesania alimentària del Pirineu.
 
La inauguració de la piscina, que té una superfície de 300 metres quadrats, es farà a les 12.30 hores i comptarà amb els parlaments de l’alcalde i del conseller.
 
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acabarà l’estada a Bellver de Cerdanya amb el lliurament de premis del concurs de gossos d’atura, que es farà al camp de futbol municipal.

12:30|.Piscina municipal (c.Berguedà, 23)|Bellver de Cerdanya (La Cerdanya)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, inaugurarà la nova piscina municipal.