El conseller Tresserras inaugura dissabte la biblioteca Marquès de Remisa de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona)

query_builder   29 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras inaugura dissabte la biblioteca Marquès de Remisa de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà el proper dissabte, 30 d’agost, l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i inaugurarà el nou edifici de la biblioteca Marquès de Remisa d’aquesta població. L’acompanyarà en la visita la directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera.
 
El conseller Tresserras arribarà a les 11.40 hores a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, on signarà el llibre d’honor i es trobarà amb l’alcalde de la població, Xavier Vilamala; el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i altres membres del consistori.
 
A les 12.00 hores començarà l’acte d’inauguració de la biblioteca Marquès de Remisa, que tindrà lloc en una carpa instal·lada a la plaça de la Vila. L’acte inclourà parlaments a càrrec de les autoritats, una lectura poètica i una visita a les instal·lacions de la biblioteca. Tot seguit es farà una visita al centre històric de Sant Hipòlit de Voltregà i a les obres que s’hi han efectuat.
 
La nova biblioteca té una superfície de 332 m², distribuïda en dues plantes. La planta d'accés a la biblioteca acull la zona general, la sala d'adults i l’espai de revistes. A la planta superior hi ha la zona infantil i el magatzem.
 
La biblioteca disposa dels serveis d’informació i assessorament, préstec, accés públic a Internet, accés WI-FI a la xarxa d'Internet i àrea de Música. Compta amb un fons inicial de 15.184 documents i 67 subscripcions a diaris i revistes.
           
El cost de construcció del nou edifici de la biblioteca Marquès de Remisa és de 509.529,43 euros, dels quals 223.802,45 corresponen al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, i 285.726,98, a l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà.
 

12:00|.Plaça de la Vila|Sant Hipòlit de Voltregà (Osona)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visitarà l'Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i inaugurarà la Biblioteca Marquès de Remisa d'aquesta població.