La directora general de Funció Pública, Leonor Alonso, participa en una trobada estatal a Santander

query_builder   29 agost 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La directora general de Funció Pública, Leonor Alonso, participa en una trobada estatal a Santander

Intervé en una taula rodona dedicada a 'Les lleis de funció pública de les comunitats autònomes' el proper dilluns 1 de setembre
La directora general de Funció Pública del Departament de Governació i Administracions Públiques, Leonor Alonso, participa en la trobada sobre “L’ocupació pública al segle XXI” que tindrà lloc al Campus de Las Llamas, a Santander, els dies 1, 2 i 3 de setembre.
 
En aquesta trobada, organitzada per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo amb el patrocini del Ministeri d’Administracions Públiques, la directora general Leonor Alonso intervindrà en la taula rodona dedicada a “Les lleis de funció pública de les comunitats autònomes”, juntament amb els seus homòlegs d’Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella - la Manxa, Madrid i el País Valencià.
 
En la seva intervenció, programada per dilluns 1 de setembre, a les 15.30 hores, la directora general Leonor Alonso explicarà els treballs de desenvolupament de la Llei de funció pública que impulsa la Secretaria de Funció Pública del Departament de Governació. Aquesta sessió també servirà per conèixer com la resta de comunitats treballen les competències autonòmiques establertes per l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, aprovat el 2007.

15:30|.Universitat Internacional Menéndez Pelayo. Campus de Las Llamas (av. de los Castros, 42)| (Cantàbria)

La directora general de Funció Pública del Departament de Governació i Administracions Públiques, Leonor Alonso, participarà en la trobada sobre “L’ocupació pública al segle XXI”.