El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el passeig de Quermançó a Vilajuïga

query_builder   10 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura el passeig de Quermançó a Vilajuïga

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 205.800 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugura les obres de reforma del passeig de Quermançó a Vilajuïga (Alt Empordà), dijous 11 de setembre, a les 11 hores. Abans de la inauguració, a les 10.30 hores, el director general serà rebut per l’alcalde de Vilajuïga, Pere Trias, i altres membres de la corporació local a l’ajuntament del municipi, on signarà el llibre d’honor.

Les obres de reforma del passeig de Quermançó han tingut un pressupost de 274.412 euros. El Departament de Governació i Administracions Públiques hi ha aportat una subvenció de 205.809 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Les obres han consistit en la reforma i adequació de les instal·lacions d’infraestructures bàsiques, d’abastament d’aigua potable, sanejament d’aigües residuals i en la dotació d’una xarxa de recollida d’aigües pluvials del passeig de Quermançó. També s’han adequat les instal·lacions de subministrament elèctric i d’enllumenat públic, així com la reforma parcial dels paviments.

11:00|.Passeig de Quermançó|Vilajuïga (L' Alt Empordà)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de reforma del passeig de Quermançó a Vilajuïga.