El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita la Ludomòbil instal·lada a la Seu d'Urgell

query_builder   10 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita la Ludomòbil instal·lada a la Seu d'Urgell

També visitarà el nucli de Josa de Cadí i es reunirà amb l'equip de govern de Josa i Tuixén, municipi on farà el pregó de la Festa Major
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà la Ludomòbil de la Secretaria d’Acció Ciutadana divendres, 12 de setembre, a la Seu d’Urgell. Durant la visita, que farà a les 12 hores, el conseller estarà acompanyat de l’alcalde, Albert Batalla, i el coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.
 
Posteriorment, a les 19 hores, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’entitat municipal descentralitzada (EMD) de Josa de Cadí i una hora després es reunirà amb l’equip de govern municipal de Josa i Tuixén per conèixer els nous projectes del consistori. Després de signar en el Llibre d’Honor, a les 20.30 hores, el conseller de Governació farà el pregó de la Festa Major de Josa i Tuixén.
 
La Ludomòbil estarà oberta els dies 12, 13 i 14 de setembre per a tots els infants de 0 a 8 anys de la Seu d’Urgell i la comarca de l’Alt Urgell. En aquest equipament itinerant, instal·lat amb la col·laboració de l’Ajuntament, poden gaudir, acompanyats de les persones adultes, de jocs de psicomotricitat, de taula, piscina de boles, pista d’escumes, tobogan, caminadors, mòbils, balancí, arrossegadors, etc.
 
La Ludomòbil, que disposa d’uns 400 metres quadrats de jocs, es va inaugurar en el Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona i ara fa un recorregut per les comarques del país. A més d’aquest equipament itinerant, el Departament de Governació i Administracions Públiques, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana, ha creat una xarxa de ludoteques i el programa “Jugar i llegir”.

12:00|.Camí Ral de Cerdanya, s/n|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde, Albert Batalla, i el coordinador territorial del Departament a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, visitarà les instal·lacions de la Ludomòbil de la Secretaria d’Acció Ciutadana.