El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el local polivalent Catalunya d'Avinyó

query_builder   18 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el local polivalent Catalunya d'Avinyó

Les obres han estat finançades amb 100.000 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) i 38.356 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el local polivalent Catalunya d’Avinyó divendres, 19 de setembre, a les 18 hores. Les obres de rehabilitació de l’antic Cinema Catalunya han estat finançades amb 100.000 euros del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) i 38.356 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC), programes que gestiona el Departament.
 
Acompanyat del coordinador territorial del Departament a la Catalunya Central, Antoni Casassas, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament d’Avinyó, a les 17.30 hores, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Josep Balasch, i els grups municipals. Tot seguit, es traslladarà al local polivalent Catalunya, on es descobrirà la placa inaugural de la rehabilitació i tindran lloc els parlaments de l’alcalde d’Avinyó, Josep Balasch, el diputat de la Diputació de Barcelona, Ezequiel Martínez, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs, que clourà l’acte d’inauguració.

18:00|.Local Polivalent (c. Sant Josep, s/n)|Avinyó (El Bages)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres de rehabilitació de l'antic Cinema Catalunya, condicionat com a local polivalent.