La secretària de Funció Pública, Teresa Aragonès, presenta el Pla pilot de teletreball

query_builder   18 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La secretària de Funció Pública, Teresa Aragonès, presenta el Pla pilot de teletreball

La presentació tindrà lloc demà, divendres, 19 de setembre, a les 10 hores, a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya
La secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració, Teresa Aragonès; la directora general de Funció Pública, Leonor Alonso, i la subdirectora general de Polítiques Socials, Prevenció i Salut Laboral, Marta Sabaté, presenten el Pla pilot de teletreball a l’Administració de la Generalitat.
 
La presentació tindrà lloc de 10 a 10.45 hores, a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (c/ Girona, 20). Al llarg de l’acte s’exposaran les característiques generals del Pla pilot de teletreball.
 
Aquesta iniciativa del Departament de Governació i Administracions Públiques ofereix noves propostes d’organització del temps de treball i en fomenta l’orientació als resultats, sense reduir la qualitat del servei públic. El Pla pilot de teletreball, impulsat per la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l’Administració, començarà el mes que ve i tindrà una durada de sis mesos.
 
Les principals característiques del projecte són que es tracta d’una modalitat a temps parcial (d’1 o 2 dies a la setmana) i que s’hi podran acollir un màxim de 90 treballadors (6 treballadors per departament), amb caràcter voluntari i reversible. La proposta s’adreça, en aquesta primera fase, a uns perfils professionals determinats.
 
L’avaluació del projecte, que compta amb la participació de la part social, permetrà extreure conclusions per a la futura regulació normativa d’aquesta modalitat d’horari laboral.

10:00|.Escola d'Administració Pública de Catalunya, c/Girona, 20|Barcelona (Barcelonès)

Presentació del Pla pilot de teletreball a l'Administració de la Generalitat.