El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita les obres de la sala polivalent de les Llosses

query_builder   18 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita les obres de la sala polivalent de les Llosses

El director visitarà els municipis de Sant Quirze de Besora i les Llosses
 
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de Sant Quirze de Besora (Osona) i les Llosses (Ripollès) demà divendres, 19 de setembre. A les Lloses, visitarà les obres de la primera fase de la sala polivalent al nucli de Santa Maria de Matamala, finançades amb 321.645 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).
 
A les 10.45 hores, el director general Carles Bassaganya mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde de Sant Quirze de Besora, David Mascarella, i la resta de membres del consistori. Després, a les 12.00 hores es desplaçarà a les Llosses on, després de reunir-se amb l’alcalde, David Serrat, visitarà les obres de la primera fase de la sala polivalent al nucli de Santa Maria de Matamala i, a continuació, atendrà els mitjans de comunicació.
 
Les obres de la primera fase de la sala polivalent al nucli de Santa Maria de Matamala corresponen a la construcció de la sala polivalent en la planta semisoterrani que servirà per portar-hi a terme activitats culturals, recreatives, festives i esportives, encabint-hi una pista de bàsquet. Es deixa per a una segona fase els serveis i els vestidors al mateix nivell que la sala polivalent, i una sala de reunions i exposicions a la planta superior amb una subvenció, inclosa en la nova planificació quinquennal del PUOSC, de 269.766 euros.

12:30|.Sala polivalent del nucli de Sta. Maria de Matamala|Llosses (El Ripollès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà els ajuntaments de Sant Quirze de Besora i les Llosses, on visitarà les obres de la sala polivalent del nucli de Santa Maria de Matamala.