El director general del Patrimoni Cultural presenta la restauració de l'església de Sant Miquel d'Olèrdola (Alt Penedès)

query_builder   19 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El director general del Patrimoni Cultural presenta la restauració de l'església de Sant Miquel d'Olèrdola (Alt Penedès)

El director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté, presentarà el proper diumenge, 21 de setembre, a les 12 hores, la restauració de l’església de Sant Miquel d’Olèrdola (Alt Penedès). L’acompanyaran el director dels serveis territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Barcelona, Jordi Roca; el director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Pere Izquierdo, i l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort.
 
L’església de Sant Miquel d’Olèrdola està situada dins del conjunt monumental de la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya. La restauració, finançada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, a través de la Direcció General del Patrimoni Cultural, s’ha fonamentat en el respecte als sistemes constructius tradicionals. S’han recuperat les parts de l’església que es consideren imprescindibles per a la seva comprensió i per garantir que sigui tramesa a les generacions futures en les millors condicions possibles. El cost total ha estat de 637.501,59 euros.
 
En el marc d’aquesta restauració, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola i Cavas Hill, ha programat per als propers dies un seguit d’activitats gratuïtes per a totes les edats.

12:00|.Museu d'Arqueologia de Catalunya-Olèrdola (Castell d'Olèrdola, s/n)|Olèrdola (L' Alt Penedès)

El director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté, presentarà la restauració de l’església de Sant Miquel d’Olèrdola.