El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Centre Cívic de Vallfogona de Balaguer

query_builder   20 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Centre Cívic de Vallfogona de Balaguer

També inaugurarà el nou Ajuntament de Preixens, les obres del qual han estat subvencionades amb un total de 301.900 euros del PUOSC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Centre Cívic i Llar per a la Gent Gran de Vallfogona de Balaguer (Noguera) diumenge, 21 de setembre. Les obres d’aquest equipament han estat finançades amb 295.799 del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 
Acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, el conseller Jordi Ausàs visitarà l’Ajuntament de Vallfogona de Balaguer a les 13.30 hores, on es reunirà amb l’alcalde Salvador Farré i l’equip de govern, i signarà en el Llibre d’Honor. Tot seguit es traslladarà al Centre Cívic i Llar per a la Gent Gran, on es descobrirà la placa inaugural.
 
Després dels parlaments de l’alcalde de Vallfogona de Balaguer, Salvador Farré, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs, es farà la visita a les instal·lacions d’aquest equipament que disposa d’una sala social, una sala polivalent i els servei de podologia i perruqueria.
 
Posteriorment, a les 17.30 hores, el conseller arribarà a l’Ajuntament de Preixens, on es reunirà amb els representants municipals i signarà en el Llibre d’Honor. A les 18 hores tindrà lloc la descoberta de la placa inaugural amb els parlaments de l’alcalde de Preixens, Jordi Planes, i el conseller Jordi Ausàs. Les obres del nou consistori han estat subvencionades amb un total de 301.900 euros del PUOSC.

13:30|.Centre Cívic (c. Pau Casals, s/n)|Vallfogona de Balaguer (La Noguera)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà el Centre Cívic i Llar per a la Gent Gran de Vallfogona de Balaguer.