El conseller Tresserras obre demà la 15a temporada d'espectacles professionals del Teatre Auditori de Ripollet

query_builder   25 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Tresserras obre demà la 15a temporada d'espectacles professionals del Teatre Auditori de Ripollet

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà demà divendres, 26 de setembre, a les 22 hores, a l’obertura de la 15a temporada d’espectacles professionals del Teatre Auditori de Ripollet, amb l’obra El Llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo. A l’acte també assistirà l’alcalde de Ripollet, Joan M. Parralejo. Prèviament, a les 21.50 hores, es farà una foto de família a l'entrada del teatre.
 
L’organització dels espectacles és a càrrec de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Ripollet, la Diputació de Barcelona i l’Obra Social de Caixa de Sabadell.

22:00|.Teatre Auditori de Ripollet (pl. de l'Onze de Setembre, s/n)|Ripollet (El Vallès Occidental)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà a l’obertura de la 15a temporada d’espectacles professionals del Teatre Auditori de Ripollet, amb l’obra El Llibertí, dirigida per Joan Lluís Bozzo. A l’acte també assistirà l’alcalde de Ripollet, Joan M. Parralejo. Prèviament, a les 21.50 hores, es farà una foto de família a l'entrada del teatre.