El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita la Bisbal del Penedès i Sant Jaume dels Domenys

query_builder   25 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, visita la Bisbal del Penedès i Sant Jaume dels Domenys

Visitarà l'edifici que l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys adaptarà com a centre cívic polivalent, subvencionat amb 188.620 euros del PUOSC
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, visitaran els municipis de la Bisbal del Penedès i Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès) demà, divendres, 26 de setembre.
 
A les 12 hores, el secretari general Jaume Oliveras i el director dels Serveis Territorials Francesc Tarragona es reuniran amb l’alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Martí Ventura, i la resta de l’equip de govern. Després de la reunió, a les 12.45 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació i tot seguit es farà la visita a l’edifici que l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys condicionarà com a centre cívic polivalent, una obra que ha rebut una subvenció de 188.620 euros del PUOSC 2008.
 
Abans, a les 10 hores, el secretari general de Governació i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona es reuniran amb l’alcalde de la Bisbal del Penedès, Josep Maria Puigbet, per parlar dels futurs projectes del municipi finançats pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

12:45|.Plaça Joan Roig, 2|Sant Jaume dels Domenys (El Baix Penedès)

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Francesc Tarragona, visitaran els municipis de la Bisbal del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.