El conseller Recoder presideix l'acte de constitució de la Comissió d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità

query_builder   24 febrer 2012 14:32

event_note Nota de premsa

El conseller Recoder presideix l'acte de constitució de la Comissió d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, juntament amb  l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en qualitat de president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona presidirà el proper dilluns, 27 de febrer, l’acte de constitució de la Comissió d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità.
L’acte tindrà lloc, a les 17.00 hores, al Departament de Territori i Sostenibilitat (Av. Josep Tarradellas, 2-6. Barcelona).
 
Abans de començar la reunió els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges. Al finalitzar l’acte el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, atendrà els mitjans de comunicació.

17:00|Constitució Comissió Urbanisme Àmbit Metropolità.Departament de Territori i Sostenibilitat (Avinguda Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, juntament amb  l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidirà l’acte de constitució de la Comissió d’Urbanisme de l’Àmbit Metropolità. Abans de començar la reunió, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges. En acabat, el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, atendrà els mitjans de comunicació.