Presentació a Girona de la programació del Festival Temporada Alta 2008

query_builder   8 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació a Girona de la programació del Festival Temporada Alta 2008

El proper dimarts, 9 de setembre, tindrà lloc a Girona una roda de premsa per presentar la programació de Temporada Alta 2008 - Festival de Tardor de Catalunya. La presentació comptarà amb la presència del secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Lluís Noguera; l’alcadessa de Girona, Anna Pagans; l’alcalde en funcions de Salt, Domingo Àlvarez; el vicepresident i Ponent de Cultura de la Diputació de Girona, Roger Zamorano,  i el director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.
 
La roda de premsa tindrà lloc a les 10.00 hores al Bar del Teatre Municipal de Girona.
 
Temporada Alta 2008 proposa més de 60 espectacles de teatre, música i dansa de 16 països diferents, 25 estrenes absolutes, 12 estrenes a l’estat espanyol i 28 coproduccions. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Salt, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i Bitò Produccions.
 

10:00|.Bar del Teatre Municipal de Girona (plaça del Vi, 1)|Girona (El Gironès)

El secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera, assistirà a la roda de premsa de presentació a Girona del Festival Temporada Alta 2008