El secretari de Cultura i l'alcalde de Manresa inauguren el nou espai expositiu del Museu de la Tècnica de Manresa

query_builder   8 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari de Cultura i l'alcalde de Manresa inauguren el nou espai expositiu del Museu de la Tècnica de Manresa

El secretari de Cultura, Eduard Voltas, i l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí, inauguraran demà dimarts, 9 de setembre, a les 12 hores, el nou espai d’exposició del Museu de la Tècnica de Manresa, dedicat a la indústria de la cinteria. A l’acte també assistirà el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Turisme i Immigració, Ignasi Perramon.
 
El nou espai ocupa una superfície de 800 metres quadrats dels Dipòsits Vells de Manresa. La mostra que ocuparà la nova sala permetrà al visitant situar-se en el món de la cinteria, que inclou cintes, vetes i altres productes complementaris del món del tèxtil com ara gabons militars, tapapunts o borles. 

La nova sala expositiva és fruit de la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i la Generalitat de Catalunya i té per objectiu la divulgació del patrimoni industrial de Manresa. El cost de les obres d’adaptació del nou espai expositiu ha estat d’uns 250.000 euros. 

Amb aquesta intervenció es completa el procés de recuperació i millora dels Dipòsits Vells com a seu del Museu de la Tècnica. Aquest museu disposa de dos dipòsits més: un destinat a la història i recorregut de la Sèquia, com un dels principals factors de desenvolupament econòmic i social de la comarca, i l'altre, per a exposicions, convencions i trobades. 

El Museu de la Tècnica és un dels 22 museus que formen part del sistema territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

12:00|.Museu de la Tècnica (ctra. de Santpedor, 55)|Manresa (El Bages)

El secretari de Cultura, Eduard Voltas, i l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí, inauguraran el nou espai d’exposició del Museu de la Tècnica de Manresa, dedicat a la indústria de la cinteria.