El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig

query_builder   9 gener 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig

També inaugurarà la deixalleria d'Anglesola finançada pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb 117.795 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà les obres d’urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig (Urgell), dissabte, 10 de gener, a les 11.30 hores.

L’obra, que té un pressupost de 322.987 euros, ha estat finançada amb 170.227 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Aquesta actuació inclou la millora del ferm i la renovació del servei d’abastament d’aigua i del clavegueram.
 
Abans, a les 10.45 hores, el conseller Jordi Ausàs anirà a l’ajuntament de Bellpuig, on signarà en el Llibre d’Honor i es reunirà amb l’alcalde, Ramon Jounou.
 
Després, a les 12.15 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, es reunirà a l’ajuntament d’Anglesola (Urgell), amb l’alcaldessa Rosa Maria Mora i, després de signar en el Llibre d’Honor, anirà fins a la deixalleria rural del municipi per fer-ne la inauguració. Situada dins del polígon industrial d’Anglesola, aquesta deixalleria ha estat finançada amb 117.795 euros pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del PUOSC. Posteriorment, el conseller visitarà el Centre de serveis i telecentre del municipi.

11:30|.Carrer de Valeri Serra|Bellpuig (L' Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà les obres d’urbanització del carrer de Valeri Serra de Bellpuig i la deixalleria d’Anglesola.