El conseller Recoder visita la nova terminal de TerCat del Port de Barcelona

query_builder   5 març 2012 13:20

event_note Nota de premsa

El conseller Recoder visita la nova terminal de TerCat del Port de Barcelona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, acompanyat del president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, visitarà demà dimarts, 6 de març, la nova terminal de TerCat del Port de Barcelona amb motiu de l’arribada de les quatre primeres grues pòrtic del grup Hutchinson Port Holding.
El punt de trobada per als mitjans serà, a les 15.30 hores, a l’aparcament de l’Estació Marítima Nord del World Trade Center - Moll de Barcelona s/n (s’adjunta plànol) des d’on s’agafarà un autocar fins al Moll Prat.
 
Per assistir a la visita és imprescindible acreditar-se al Port de Barcelona: comunicacioport@portdebarcelona.es .

15:30|Visita a la nova terminal de TerCat del Port de Barcelona.Aparcament de l'Estació Marítima Nord del World Trade Center - Moll de Barcelona|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, acompanyat del president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, visitarà la nova terminal de TerCat del Port de Barcelona amb motiu de l’arribada de les quatre primeres grues pòrtic del grup Hutchinson Port Holding. El punt de trobada per als mitjans serà, a les 15.30 hores, a l’aparcament de l’Estació Marítima Nord del World Trade Center, des d’on s’agafarà un autocar fins al Moll Prat. Per assistir a la visita és imprescindible acreditar-se al Port de Barcelona: comunicacioport@portdebarcelona.es.