La jornada 'JOVES+' a Girona se centra aquest any en el treball, la formació i l'ocupació

query_builder   14 març 2012 11:00

event_note Nota de premsa

La jornada 'JOVES+' a Girona se centra aquest any en el treball, la formació i l'ocupació

La Coordinació Territorial de Joventut a Girona organitza aquesta sessió adreçada a professionals i agents del món local i associatiu
Més d’un centenar de tècnics i professionals del món local i associatiu assistiran demà dijous 15 de març a la jornada ‘JOVES+TREBALL’ que organitza la Coordinació Territorial de Joventut a Girona, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director general de Joventut, Toni Reig, presidiran aquest monogràfic que enguany protagonitza el treball. També seran presents a l’acte el director dels Serveis territorials d’Empresa i Ocupació, Christian Serarols, i la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior. Després de la presentació de la jornada ‘Joves, treball i món local’, es donaran a conèixer experiències municipals, comarcals i d’entitats especialitzades en projectes adreçats al col·lectiu jove. També s’exposaran els principals recursos disponibles, de l’entorn públic i privat, per iniciar i activar polítiques per a la joventut.

09:30|Jornada 'Joves+Treball' a Girona.Edifici de la Generalitat a Girona. Auditori Josep Irla (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i el director general de Joventut, Toni Reig, presidiran la  jornada 'JOVES+' a Girona, que enguany se centra en el treball, la formació i l'ocupació.