El conseller de Cultura presenta la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya

query_builder   20 març 2012 16:34

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura presenta la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presentarà dijous vinent, 22 de març, la nova Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya. La roda de premsa tindrà lloc a les 11 hores al Palau Marc, seu del Departament de Cultura. També hi intervindran el director general de Promoció i Cooperació Cultural, Jordi Cabré, i la coordinadora de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Conxita Oliver.
 
També assistiran a la roda de premsa els regidors de Cultura dels municipis que acullen els 8 centres que integraran la nova xarxa, així com els directors d’aquests equipaments.

11:00|Presentació de la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya.Departament de Cultura. Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presentarà en roda de premsa la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya. També hi intervindran el director general de Promoció i Cooperació Cultural, Jordi Cabré, i la coordinadora de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Conxita Oliver.