Artur Mas presidirà l'acte commemoratiu dels 25 anys de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias

query_builder   23 març 2012 13:56

event_note Nota de premsa

Artur Mas presidirà l'acte commemoratiu dels 25 anys de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà dilluns vinent, 26 de març, a les 19 hores, l’acte commemoratiu del 25è aniversari de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias, que tindrà lloc a l’auditori de la Pedrera, a Barcelona. També hi assistirà el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.
 
L’acte, que conduirà la periodista Flora Saura, s’obrirà amb unes paraules de Xavier Ventura, director territorial a Barcelona de Catalunya Caixa, entitat que ha col·laborat amb la celebració. A continuació es projectarà un vídeo sobre l’activitat que duu a terme la fundació. Seguidament, intervindran el vicepresident i el president de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias, Carles Dalmau i Jordi de Bolós, respectivament. Tancarà els parlaments el president de la Generalitat amb el seu discurs.
 
Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias és una entitat privada sense afany de lucre, creada el 26 de març de 1987 per cuidar i protegir les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, vetllant perquè els seus drets siguin respectats i millori la seva qualitat de vida. En l’actualitat, tutela un total de 407 persones i, en règim de pretutela, 326 més. L’entitat va ser distingida l’any 2007 amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat. 

19:00|25è aniversari de Som Fundació CatalanaTutelar Aspanias.Auditori de la Pedrera (pg. de Gràcia, 92)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat de la seva esposa, Helena Rakosnik, presidirà l'acte commemoratiu del 25è aniversari de Som Fundació Catalana Tutelar Aspanias. També hi assistirà el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. En l'acte, que conduirà la periodista Flora Saura, intervindran el director territorial a Barcelona de Catalunya Caixa, Xavier Ventura; el vicepresident i el president de la fundació, Carles Dalmau i Jordi de Bolós, respectivament, i el president Mas.