L'empresa pública GiPSS col·labora en l'enviament de material hospitalari a Nicaragua i Perú

query_builder   29 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

L'empresa pública GiPSS col·labora en l'enviament de material hospitalari a Nicaragua i Perú

L'equipament prové de l'antiga residència Casablanca
L'empresa pública Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris (GiPSS) iniciarà demà dimecres dia 30, a partir de les 10h, la recollida de material hospitalari i d'oficina de les antigues dependències de l'Hospital Mare de Deu de la Salut (residencia Casablanca).

El material serà recollit i traslladat per l'ONG Banc de Recursos, col·laboradora de la Generalitat de Catalunya a través de l'àrea de cooperació del Departament de Salut, i es destinarà a dos projectes de cooperació a Nicaragua i Perú.

L'enviament d'equipament mèdic destinat a Nicaragua, compta amb la col·laboració del Col¿legi Oficial de Metges de Barcelona i s'utilitzarà per abastir centres de salut rural gestionats per la Convenció Baptista de Nicaragua.

Pel que fa al material que es destina a Perú, aquest es traslladarà a centres de salut ubicats en barris perifèrics de Lima i compta amb el suport de l'organització no Governamental PRODEIN.

El material hospitalari que envia GIPSS a Nicaragua i a Perú consisteix en llits elèctrics i mecànics, cadires de rodes, butaques de descans, cadires de dutxa, caminadors, aparells d'esterilitzar, carro de cures d'infermeria, material per a la rehabilitació de pacients així com mobiliari d'oficina i de menjador, entre d'altres.

Els mitjans que ho desitgin podran enregistrar imatges a partir de les 10h i al llarg de tot el matí.

10:00|.Hospital Mare de Deu de la Salut (Residència Casablanca) (Passeig Torroja s/n). Tarragona|Tarragona (Tarragonès)

Recollida de material de l'hospital Mare de Deu de la Salut (Casablanca)