El conseller Llena visita les comarques de l'Alt Camp i el Baix camp

query_builder   29 gener 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena visita les comarques de l'Alt Camp i el Baix camp

Llena visitarà el camp d'assaig de l'IRTA, el CESAC i l'Estació enològica de Reus
El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels serveis territorials del DAR a Tarragona, Francesc Xavier Vicens, visitarà demà les comarques de l'Alt Camp i el Baix Camp. El responsable del DAR iniciarà la seva estada, a les 13:00 hores, al camp d'assaig de millores agronòmiques i de llavors de l'IRTA, on coneixerà els estudis que s'estan realitzant per millorar les característiques del calçot. En el marc de la visita, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació Posteriorment, a les 17:00 hores, Llena visitarà el Centre de Sanitat Avícola de Catalunya i Aragó (CESAC), on presidirà l'acte d'homenatge pòstum al Dr. Albert San Gabriel Closas, veterinari en avicultura vinculat durant molts anys a aquest centre. Llena finalitzarà la seva estada a les 20:15 hores, a l'Estació de Viticultura i Enologia de Reus, on presidirà la presentació del llibre Estació de viticultura i enologia de Reus. 1907-2007. Cent anys d'història¿. CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ACTE: Visita al Camp d'assaig de millores agronòmiques i de llavors de l'IRTA DIA: Dimecres, 30 de gener de 2008 HORA: 13:00 hores LLOC: Creuament de les carreteres T-722 i T- 751 entre Maó i El Rourell 29 de gener de 2008

13:00|.Camp d'assaig de millores agronòmiques de l'IRTA (creuament T-722 i T-751 entre Maó i El Rourell)|Masó (L' Alt Camp)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà les comarques de l'Alt Camp i el Baix Camp, on visitarà diferents centres agroalimentaris. A les 13.00 atendrà els mitjans.