El conseller de Cultura visitarà diversos equipaments a Granollers

query_builder   28 març 2012 17:22

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura visitarà diversos equipaments a Granollers

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, acompanyat de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, visitarà  aquest divendres, 30 de març, diversos equipaments històrics, patrimonials i culturals de la ciutat.
 
La visita començarà a les 12.30 hores amb un recorregut pel circuit de la muralla medieval restaurada i una visita a l'Adoberia, Centre d'Interpretació històrica del Granollers medieval. En acabar aquesta visita, aproximadament a les 13.00 hores hi haurà una atenció als mitjans.
 
La visita continuarà a les 13.15 hores a Roca Umbert Fàbrica de les Arts per conèixer els equipaments i serveis de l'antiga fàbrica tèxtil. A les 13.45 h és previst que arribi a la Tela, Museu de Ciències Naturals, on visitarà el nou edifici i el projecte que s'hi desenvolupa.

13:00|Visita a equipaments culturals de Granollers.L'Adoberia. Centre d'Interpretació històrica del Granollers Medieval (pl. de l'Església, 7)|Granollers (Vallès Oriental)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, acompanyat de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, visitarà diversos equipaments històrics, patrimonials i culturals de Granollers.