Lliurament de pisos amb protecció oficial a Sant Carles de la Ràpita

query_builder   29 març 2012 11:42

event_note Nota de premsa

Lliurament de pisos amb protecció oficial a Sant Carles de la Ràpita

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín, lliuraran demà divendres 30 de març, les claus de pisos amb protecció oficial de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) que formen part del Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per adjudicar els pisos desocupats de la Generalitat.
 
Abans de l’acte de lliurament, a les 12:00 h, es farà una visita a un pis mostra (carrer Sant Sebastià, 43-45 1r 2a) i s’atendrà els mitjans de comunicació.

12:30|Lliurament d'habitatges a Sant Carles de la Ràpita.Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (pl. Carles III, 13)|Sant Carles de la Ràpita (Montsià)

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín, lliuraran les claus de pisos amb protecció oficial de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Abans de l’acte de lliurament, a les 12h, es farà una visita a un pis mostra (carrer Sant Sebastià, 43-45 1r 2a) i s’atendrà els mitjans de comunicació.