Presentació de La Mostra d'Igualada 23a - Fira de teatre infantil i juvenil

query_builder   30 març 2012 11:00

event_note Nota de premsa

Presentació de La Mostra d'Igualada 23a - Fira de teatre infantil i juvenil

  • La roda de premsa es farà aquest dimecres, 4 d’abril a les 12.00 hores 
  • S’interpretarà un fragment de l’espectacle Minute de la companyia JAM per als mitjans gràfics
Aquest dimecres, 4 d’abril, es presenta la 23a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. A la roda de premsa hi intervindran el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Fèlix Riera; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; el gerent de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, Òscar Balcells i el director artístic de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil,  Òscar Rodríguez. La roda de premsa tindrà lloc a les 12 hores a la sala d’actes del Departament de Cultura.
 
A l’inici de la presentació s’interpretarà un fragment de l’espectacle Minute de la
companyia JAM, que es representarà a La Mostra d’Igualada.
 
La roda de premsa es podrà seguir en directe a través de www.gencat.cat/cultura
 
La Mostra d’Igualada serà del 19 al 22 d’abril a la capital de l’Anoia.
 
La Mostra d’Igualada– Fira de teatre infantil i juvenil
La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana. Està concebuda com un mercat d’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La 23a edició de La Mostra es durà a terme del 19 al 22 d’abril de 2012 a Igualada, està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals i l’Ajuntament d’Igualada, i compta amb la col·laboració de l’Obra Social de CatalunyaCaixa.

12:00|Presentació de La Mostra d'Igualada 23a - Fira de teatre infantil i juvenil.Sala d'actes del Departament de Cultura. Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El director de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICEC), Fèlix Riera; l'alcalde d'Igualada, Marc Castells; el gerent de la Mostra -Fira de teatre infantil i juvenil d'igualada, Òscar Balcells i el director artístic de la Mostra, Òscar Rodríguez, presentaran en roda de premsa la 23a edició del certamen.