El conseller Recoder visita les comarques de la Garrotxa i el Ripollès

query_builder   3 abril 2012 14:23

event_note Nota de premsa

El conseller Recoder visita les comarques de la Garrotxa i el Ripollès

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, visitarà demà dimecres, 4 d’abril, les comarques de la Garrotxa i el Ripollès.
A les 12.00 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació al Consell Comarcal de la Garrotxa (Av. Onze de Setembre, 22. Olot) on posteriorment es reunirà amb el consell d’alcaldes.
 
Prèviament, el conseller visitarà la Cooperativa La Fageda i es reunirà amb l’alcalde d’Olot a l’ajuntament.
 
A les 17.45 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a l’Ajuntament de Ripoll (Plaça Abat Oliba, s/n), on prèviament s’haurà reunit amb l’alcalde.
 
Posteriorment, el conseller es reunirà amb el consell d’alcaldes del Ripollès al consell comarcal.

12:00|Visita a les comarques de la Garrotxa i el Ripollès.Consell Comarcal de la Garrotxa (av. Onze de Setembre, 22)|Olot (Garrotxa)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, visitarà les comarques de la Garrotxa i el Ripollès, acompanyat pel delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús. A les 12.00 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació al Consell Comarcal de la Garrotxa, on posteriorment es reunirà amb el consell d’alcaldes. Prèviament, el conseller visitarà la Cooperativa La Fageda i es reunirà amb l’alcalde d’Olot a l’ajuntament. A les 17.45 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a l’Ajuntament de Ripoll (Plaça Abat Oliba, s/n), on prèviament s’haurà reunit amb l’alcalde.  Posteriorment, el conseller es reunirà amb el consell d’alcaldes del Ripollès al consell comarcal.