Consol Candela rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El secretari de Família del Departament, Ramon Terrassa, en farà el lliurament

query_builder   5 abril 2012 12:28

event_note Nota de premsa

Consol Candela rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

El secretari de Família del Departament, Ramon Terrassa, en farà el lliurament

Consol Candela rebrà la Medalla Centenària de Benestar Social i Família el dimarts 10 d'abril. El secretari de Família del Departament, Ramon Terrassa, li lliurarà la medalla. També assistiran a l’acte familiars i amics de l’homenatjada, així com l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Manel Jimenez, i altres representants del consistori.
 
Nascuda a Barcelona el 10 d’abril de 1912, Consol Candela i Alemany es va traslladar a Arenys de Munt a finals dels anys 30 amb el seu marit i els seus 3 fills. Sempre ha estat molt aficionada a les manualitats: pintar ampolles de vidre, puntes de coixí, ganxet... Encara avui dóna classes de ganxet a la gent gran de l’esplai dels jubilats del municipi. Actualment té 14 néts i 22 besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

11:00|Lliurament de Medalla Centenària a Consol Candela.C. Borrell, 23|Arenys de Munt (Maresme)

El secretari de Família del Departament de Benestar Social i Família, Ramon Terrassa, lliurarà la Medalla Centenària del Departament a la senyora Consol Candela.