El president Mas rep a Palau al president d'ERC, Oriol Junqueras

query_builder   18 abril 2012 14:44

event_note Nota de premsa

El president Mas rep a Palau al president d'ERC, Oriol Junqueras

 

  • La trobada servirà per tractar del pacte fiscal i repassar l’actualitat política en general
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà demà el president d’ERC, Oriol Junqueras, per tractar de la qüestió del pacte fiscal i de la situació política general.
 
La trobada, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya, a Barcelona, a dos quarts de nou del matí, és la primera reunió oficial que el cap de l’Executiu mantindrà amb el líder d’ERC d’ençà que va ser escollit president d’aquesta formació.
 
Nota: la trobada serà a porta tancada. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. El president d'ERC atendrà els mitjans de comunicació després de la reunió, cap a les 9.30h, i tot seguit ho farà el portaveu del Govern, Francesc Homs, a Sala Clavé del Palau de la Generalitat.
 

08:30|Reunió del president de la Generalitat amb el president d'ERC.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà demà el president d’ERC, Oriol Junqueras, per tractar de la qüestió del pacte fiscal i fer un repàs de la situació política general. És la primera reunió oficial que el cap de l’Executiu mantindrà amb el líder d’ERC d’ençà que va ser escollit president d’aquesta formació.
 
Nota: La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. El president d'ERC atendrà els mitjans de comunicació després de la reunió, cap a les 9.30h, i tot seguit ho farà el portaveu del Govern, Francesc Homs, a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat.