El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la Copa del Món de triatló de Banyoles

query_builder   25 abril 2012 12:04

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la Copa del Món de triatló de Banyoles

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà demà dijous, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la prova de la Copa del Món de triatló, quarta cita puntuable per a la Copa del Món 2012, que tindrà lloc a Banyoles el proper 17 de juny.
L’acte comptarà amb la presència de Miquel Noguer, alcalde de Banyoles; José Hidalgo, president de la Federació Espanyola de Triatló, i Jesús Lluís Andreu, president de la Federació Catalana de Triatló, a banda de Jordi Congost, regidor d'Esports de l’Ajuntament de Banyoles, i Joan Anton Abellan, director executiu de la prova.
 
La de Banyoles és una de les proves fixades per la Unió Internacional de Triatló com a prova-test de cara als Jocs Olímpics, en la qual els triatletes mesuraran les seves forces de cara a la cita de Londres.
 

12:00|Presentació de la prova de la Copa del Món de Triatló de Banyoles.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58) |Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la prova de la Copa del Món de Triatló, que tindrà lloc a Banyoles el proper 17 de juny.