Roda de premsa: Presentació de la Carpeta personal de Salut a Sabadell

query_builder   25 abril 2012 12:52

event_note Nota de premsa

Roda de premsa: Presentació de la Carpeta personal de Salut a Sabadell

La responsable operativa de la Carpeta Personal de Salut de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut del Departament de Salut, Elisenda Carrau, i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Cristina Moreno, presentaran demà dijous, dia 26, a les 11h, la Carpeta Personal de Salut a la localitat de Sabadell.
 
El Departament de Salut inicia així el desplegament de la Carpeta Personal de Salut a Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, la Corporació Sanitària Parc Taulí, el CatSalut i l’Institut Català de la Salut.
 
La Carpeta Personal de Salut és un espai virtual i intransferible on Salut posa a disposició de cadascun dels ciutadans de Catalunya les dades disponibles, referents a la seva salut, amb la finalitat que l’usuari tingui al seu abast tota la informació mèdica que s’hagi generat a partir d’haver estat atès en qualsevol centre del Sistema Sanitari de Salut. L’accés a la Carpeta de Salut és personal i es fa utilitzant mecanismes de certificació oficial que garanteix la confidencialitat de les dades i l’accés únic de la persona interessada.
 
 
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació del desplegament de la Carpeta Personal de Salut
DIA:
Dijous 26 d’abril
HORA:
11.00h
LLOC:
Casal Pere Quart (Rambla, 69). Sabadell