Dijous 26 d'abril, a les 13.00 h, al Palau Firal de Manresa

Interior presenta el desplegament territorial de la xarxa RESCAT a la Regió Policial Central

query_builder   25 abril 2012 13:34

event_note Nota de premsa

Dijous 26 d'abril, a les 13.00 h, al Palau Firal de Manresa

Interior presenta el desplegament territorial de la xarxa RESCAT a la Regió Policial Central

El director general d'Administració de Seguretat del departament d’Interior, Andreu Joan Martínez, presentarà en roda de premsa, dijous 26 d’abril, a les 13.00 hores, el desplegament territorial de la Xarxa Rescat a la Regió Policial Central. L'acte tindrà lloc al Palau Firal de Manresa.
 
Aquest sistema de compartició de canals de comunicació a través de la xarxa RESCAT entre Mossos d’Esquadra i Policies Locals ja funciona a la Regió Policial de Girona i a la Regió Policial del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.
 
A l’acte de presentació també hi seran presents el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja; el director de l'Oficina de la Xarxa Rescat, Xavier Rius, i el cap de la regió Policial Central dels Mossos d'Esquadra, el comissari Joan Francesc Martínez Roma; entre d’altres autoritats.
 
Prèviament a la roda de premsa, hi haurà una reunió amb els caps de les policies locals de la regió. La reunió serà a porta tancada però els mitjans que ho desitgin podran fer un mut al final de la reunió (12:50 hores). Un cop finalitzada, començarà la roda de premsa.
 

13:00|Presentació xarxa RESCAT a la Regió Policial Central.Palau Firal de Manresa|Manresa (Bages)

El director general d'Administració de Seguretat del departament d’Interior, Andreu Joan Martínez, presentarà en roda de premsa el desplegament territorial de la Xarxa Rescat a la Regió Policial Central. Prèviament, hi haurà una reunió amb els caps de les policies locals de la regió. La reunió serà a porta tancada però els mitjans que ho desitgin podran fer un mut al final de la reunió (12.50 hores). Un cop finalitzada, començarà la roda de premsa.