El delegat del Govern a Barcelona farà difusió de les lleis òmnibus el 2 de maig a Cardedeu (Vallès Oriental)

query_builder   26 abril 2012 10:30

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a Barcelona farà difusió de les lleis òmnibus el 2 de maig a Cardedeu (Vallès Oriental)

El municipi vallesà de Cardedeu acollirà el pròxim 2 de maig la primera cita de la campanya de difusió de les lleis òmnibus que ha endegat el delegat, Salvador Jorba, a la demarcació de Barcelona. Tindrà lloc al Centre Cultural de Cardedeu, a les set de la tarda.
 
L’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, acompanyarà el delegat en aquesta convocatòria que servirà per divulgar amb casos pràctics el conjunt de les cinc lleis que impulsa el Govern de la Generalitat. La nova normativa, anomenada lleis òmnibus, és el resultat d’haver modificat fins a 96 lleis, una nova regulació fàcil d’acomplir, que respon al triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat en què es fonamenta l’acció del Govern de la Generalitat.
 
Jorba presentarà diferents casos pràctics que permetran conèixer i entendre l’abast i les possibilitats d’algunes modificacions normatives. Les lleis òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l'agilitació administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també modifiquen la regulació audiovisual i l’àmbit  d'urbanisme. La finalitat principal és facilitar el desenvolupament del sector productiu i contribuir a la recuperació econòmica del país.
 
L’acte, de caràcter divulgatiu, s’adreça a diferents col·lectius: representants del sector productiu, responsables polítics i institucionals i públic en general. Aquesta iniciativa de la Delegació del Govern tindrà continuïtat a altres municipis de les comarques barcelonines entre els mesos d’abril i juny.
 
 
 
 
Recordem:
 
ACTE: Difusió de les lleis òmnibus, amb casos pràctics.
LLOC: Centre Cultural de Cardedeu (CECUCA). Avinguda Rei en Jaume, 118. Cardedeu
HORA: 19:00. Durada aproximada 45 minuts.
Lliure accés dels mitjans de comunicació, sense roda de premsa.

19:00|Presentació de les lleis Òmnibus a Cardedeu.Centre Cultural de Cardedeu (av. Rei en Jaume, 118)|Cardedeu (Vallès Oriental)

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, presentarà les lleis Òmnibus a Cardedeu. L’alcaldessa, Calamanda Vila, acompanyarà el delegat en aquesta convocatòria que servirà per divulgar amb casos pràctics el conjunt de les cinc lleis que impulsa el Govern de la Generalitat.