El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visitarà demà La Sénia

query_builder   26 abril 2012 15:29

event_note Nota de premsa

El conseller d'Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visitarà demà La Sénia

 
  • El conseller F. Xavier Mena, acompanyat del delegat territorial de la Generalitat a Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès,  i la directora del serveis territorials del Departament a Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, visitarà l’Ajuntament de La Sénia, on mantindrà una reunió de treball amb l’alcaldessa del municipi, Maria Pilar Ballester, i membres del consistori.
 
  • En el marc de la visita, el conseller també visitarà el Centre de difusió tecnològica de la fusta i moble de Catalunya (CENFIM), el Centre Internacional de Negocis del Moble de La Sénia (CINMS) i mantindrà una reunió de treball amb els seus principals representants juntament amb membres de la Federació de Comerciants del Moble de La Sénia (FECOMS).
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, acompanyat del delegat territorial de la Generalitat a Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i la directora del serveis territorials del Departament a Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, visitarà demà el municipi de La Sénia.
 
El conseller iniciarà la visita al municipi, a les 17.00 hores, a l’Ajuntament de La Sénia, on mantindrà una reunió de treball amb l’alcaldessa del municipi Maria Pilar Ballester i la resta de membres del consistori. En aquesta trobada el conseller estarà acompanyat també per responsables del Departament en matèria d’Indústria, Energia i Turisme amb l’objectiu de treballar amb l’ajuntament i els agents econòmics locals un pla conjunt de reactivació econòmica pel territori.
 
La trobada serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Un cop finalitzada la reunió de treball, cap a les 18.45 hores, el conseller F. Xavier Mena atendrà els mitjans de comunicació (Ajuntament de La Sènia - Tortosa, 1).
 
Posteriorment, a les 19 .00 hores, el conseller es desplaçarà al Centre de difusió tecnològica de la fusta i moble de Catalunya (CENFIM), i a les 19.30 hores visitarà el Centre Internacional de Negocis del Moble de La Sénia (CINMS). En aquest marc, a les 20. 00 hores, el conseller i la delegació del departament, mantindran una reunió de treball amb  els responsables del CENFIM, CEMS i de la Federació de Comerciants del Moble de La Sénia (FECOM). A la reunió també hi assistirà l’alcaldessa del municipi, Maria Pilar Ballester.