El president Mas inaugurarà dimecres a Granollers el nou centre d'operació de xarxa de l'empresa Estabanell Energia

query_builder   30 abril 2012 10:36

event_note Nota de premsa

El president Mas inaugurarà dimecres a Granollers el nou centre d'operació de xarxa de l'empresa Estabanell Energia

 
  • Prèviament farà una visita institucional a l’Ajuntament d’aquest municipi
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dimecres vinent, 2 de maig, a les 13 hores, el nou centre d’operació de xarxa de l’empresa Estabanell Energia, a Granollers. L’acompanyaran l’alcalde d’aquest municipi, Josep Mayoral; el delegat territorial del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, del Departament d’Empresa i Ocupació, Josep Canós. Prèviament, a les 12.30 hores, el cap del Govern farà una visita institucional a l’Ajuntament de Granollers.
 
Després de fer un recorregut per les instal·lacions d’Estabanell Energia i de descobrir una placa commemorativa, tindran lloc els parlaments inaugurals, que aniran a càrrec de l’administrador d’Estabanell i Pahisa Energia, Francesc Estabanell; del president de l’Associació d’Empreses Elèctriques (ASEME), Josep Maria Reig; de l’alcalde de  Granollers i del president de la Generalitat, que tancarà l’acte amb el seu discurs.
 
El nou centre d’operació de xarxa d’Estabanell Energia està equipat amb la tecnologia més innovadora i preparat per entrar en un futur pròxim en les anomenades xarxes intel·ligents, en les quals la generació d’energia distribuïda a través dels punts de xarxa s’ha d’integrar i combinar amb el consum per assolir les fites marcades per les directrius de la Unió Europea. El primer centre d’operació de xarxa d’Estabanell Energia es va posar en funcionament l’any 1984.
 
 
El president inaugura el nou centre d'operacions d'Estabanell Energia

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el nou centre d’operació de xarxa de l’empresa Estabanell Energia, a Granollers, i farà una visita institucional a l’Ajuntament d'aquest municipi.

  • 12:30|El president fa una visita institucional a l'Ajuntament de Granollers.Ajuntament (c. de Sant Roc, 14)|Granollers (Vallès Oriental)

    El president de la Generalitat, Artur Mas, farà una visita institucional a l'Ajuntament, on serà rebut per l'alcalde del municipi, Josep Mayoral, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. El cap de l'Executiu signarà el Llibre d'Honor del consistori i, posteriorment, hi haurà unes breus paraules de l'alcalde i del propi president.

  • 13:00|El president inaugura el centre d'Estabanell Energia.Empresa Estabanell Energia (c. del Rec, 26-28)|Granollers (Vallès Oriental)

    El president Artur Mas inaugurarà el nou centre d’operació de xarxa de l’empresa Estabanell Energia. L’acompanyaran l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i el director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, del Departament d’Empresa i Ocupació, Josep Canós. Després de fer un recorregut per les instal·lacions, tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi intervindran l'administrador d'Estabanell, Francesc Estabanell; el president de l'Associació d'Empreses Elèctriques, Josep M. Reig, i l'alcalde Josep Mayoral. El president de la Generalitat clourà la inauguració amb el seu parlament.