El conseller de Cultura assisteix a l'esmorzar col·loqui amb el president del Parlament Europeu, organitzat per Primera Plana

query_builder   30 abril 2012 12:33

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura assisteix a l'esmorzar col·loqui amb el president del Parlament Europeu, organitzat per Primera Plana

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà el proper dimecres, 2 de maig,  a l’esmorzar-col·loqui “Més enllà de l’austeritat: propostes per rellançar l’economia i el projecte europeu” en el qual el president del Parlament Europeu Martin Shulz oferirà una conferència. L’esmorzar, organitzat per Primera Plana, tindrà lloc a les 09.30 hores a l’Hotel Juan Carlos I.

09:30|Esmorzar-col·loqui amb el president del Parlament Europeu.Hotel Rey Juan Carlos I (av. Diagonal, 661)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a l’esmorzar-col·loqui “Més enllà de l’austeritat: propostes per rellançar l’economia i el projecte europeu” en el qual el president del Parlament Europeu Martin Shulz oferirà una conferència. També hi seran presents el secretari d'Afers Exteriors, Senén Florensa; el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.