El conseller Recoder presenta el projecte del tercer rail per connectar el Port de Tarragona

query_builder   30 abril 2012 13:35

event_note Nota de premsa

El conseller Recoder presenta el projecte del tercer rail per connectar el Port de Tarragona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentarà el proper dimecres, 2 de maig, el projecte del tercer rail per connectar el Port de Tarragona.
La presentació tindrà lloc, a les 9.30 hores, a la Delegació del Govern a Tarragona (C. Sant Ferran, 3).
 
Al finalitzar l’acte, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.
 
Seguidament, a les 11.30 hores, visitarà Valls on es reunirà amb l’alcalde, Albert Batet (Ajuntament de Valls. Pl. Blat, 1).
 
A les 12.45 hores, el conseller es reunirà amb el Consell Comarcal de l’Alt Camp (C. Mossen Martí, 3. Valls).
 
Finalment, a les 17.30 hores, el conseller visitarà l’empresa BASF on assistirà a la presentació de la plataforma logística ferroviària de l’empresa. (Ctra. N-340 km. 1156. Tarragona).

09:30|El conseller Recoder presenta el projecte del tercer rail per connectar el Port de Tarragona.Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Ferran, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentarà el projecte del tercer rail per connectar el Port de Tarragona. En acabat, atendrà els mitjans de comunicació. Seguidament, a les 11.30 hores, visitarà Valls on es reunirà amb l’alcalde, Albert Batet (Ajuntament de Valls. Pl. Blat, 1). A les 12.45 hores, el conseller es reunirà amb el Consell Comarcal de l’Alt Camp (c. Mossen Martí, 3. Valls). Finalment, a les 17.30 hores, el conseller visitarà l’empresa BASF on assistirà a la presentació de la plataforma logística ferroviària de l’empresa (ctra. N-340 km. 1156. Tarragona). L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin.