El conseller Recoder visita l'Alt Penedès

query_builder   3 maig 2012 14:21

event_note Nota de premsa

El conseller Recoder visita l'Alt Penedès

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, visitarà demà, 4 de maig, la comarca de l’Alt Penedès
A les 9.30 hores, el conseller es reunirà amb l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull (Ajuntament – Pl Santa Digna, 1). Al finalitzar la reunió, a les 10.30 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 10.45 hores, el conseller es reunirà amb els alcaldes de la comarca al Consell Comarcal de l’Alt Penedès (C. Hermenegild Clascar, 1-3. Vilafranca). A l’inici de la reunió els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges.

10:30|Visita del conseller Lluís Recoder a l'Alt Penedès.Ajuntament de Vilafranca del Penedès (pl. Santa Digna, 1)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, visitarà la comarca de l’Alt Penedès. L'acompanyarà el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba. A les 9.30 hores, el conseller es reunirà amb l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull (Ajuntament – Pl Santa Digna, 1). Al finalitzar la reunió, a les 10.30 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació. Posteriorment, a les 10.45 hores, el conseller es reunirà amb els alcaldes de la comarca al Consell Comarcal de l’Alt Penedès (C. Hermenegild Clascar, 1-3. Vilafranca). A l’inici de la reunió els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges.