Es presenta la 1a Cursa de les Gavarres, organitzada per la Fundació Astrid-21

query_builder   8 maig 2012 11:37

event_note Nota de premsa

Es presenta la 1a Cursa de les Gavarres, organitzada per la Fundació Astrid-21

El proper 20 de maig la Fundació Síndrome de Down de Girona i Comarques Astrid-21 organitzarà la primera edició de la cursa a les Gavarres, una cursa atlètica oberta a tothom, amb dues distàncies (10 i 20 quilòmetres), per tal que els corredors adaptin l’itinerari a la seva condició física.
 
La roda de premsa de presentació d’aquesta prova tindrà lloc demà dimecres, 9 de maig, a les 11.00 h a la sala Carles Rahola de l’Edifici de la Generalitat. Intervindran el representant territorial d’Esports, Josep Pujols, la vicepresidenta la Fundació Astrid-21, Pilar Albareda, i una responsable de la Comissió Organitzadora de la prova, Brígida Raset.
 
El participants en aquesta prova, a més, podran col·laborar amb la Fundació Astrid-21, entitat referent a les comarques gironines en la dignificació de les persones amb la Síndrome de Down o altres discapacitats psíquiques.
 

11:00|Presentació 1a cursa a les Gavarres.Sala Carles Rahola de l'Edifici de la Generalitat (pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

El representant territorial d’Esports, Josep Pujols; la vicepresidenta la Fundació Astrid-21, Pilar Albareda, i una responsable de la Comissió Organitzadora de la prova, Brígida Raset, presentaran la 1a cursa de les Gavarres, organitzada per la Fundació Astrid-21.