La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visita dues escoles de Cervera

query_builder   10 maig 2012 11:29

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visita dues escoles de Cervera

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, visitarà el proper divendres 11 de maig dues escoles al municipi de Cervera. A dos quarts d’onze del matí, la consellera Rigau inaugurarà l’ampliació de l’Escola Mn. Josep Arques i visitarà algunes de les aules de les noves instal·lacions.
 
Posteriorment, a tres quarts de dotze la consellera d’Ensenyament es traslladarà a l’Escola Jaume Balmes del mateix municipi amb motiu del 75è aniversari de l’escola. Irene Rigau visitarà les instal·lacions del centre i podrà veure una exposició d’antic material de l’escola elaborada per commemorar l’aniversari.
 
Durant el recorregut la consellera estarà acompanyada del director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i de l’alcalde de Cervera, Ramon Royes.

10:30|Visita a dues escoles de Cervera.Av. Mil·lenari de Catalunya, 20|Cervera (Segarra)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, visitarà dues escoles al municipi de Cervera. A les 10.30h, la consellera Rigau inaugurarà l’ampliació de l’Escola Mn. Josep Arques i visitarà algunes de les aules de les noves instal·lacions. Posteriorment, a les 11.45h, la consellera es traslladarà a l’Escola Jaume Balmes del mateix municipi amb motiu del 75è aniversari de l’escola. Irene Rigau visitarà les instal·lacions del centre i podrà veure una exposició d’antic material de l’escola elaborada per commemorar l’aniversari. Durant el recorregut la consellera estarà acompanyada del director dels serveis territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i de l’alcalde de Cervera, Ramon Royes.