El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la Half Challenge Barcelona-Maresme 2012

· El Museu Colet també acollirà la presentació de la segona edició de l'Everest Trail Race

query_builder   11 maig 2012 12:00

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la Half Challenge Barcelona-Maresme 2012

· El Museu Colet també acollirà la presentació de la segona edició de l'Everest Trail Race

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà el proper dilluns, a les sis de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la Half Challenge Barcelona-Maresme, la reconeguda prova de triatló que es celebrarà el proper 27 de maig a Calella.
L’acte comptarà, també, amb la presència de Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme; Josep Salom, diputat adjunt d'Esports de la Diputació de Barcelona; Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, i Miquel Blanchart, campió d’Europa de Llarga distància.
 
La prova ha estat distingida fa poc per la Federació Espanyola de Triatló com la millor triatló d’Espanya de la temporada 2010-2011. Aquesta edició comptarà amb un cartell de luxe i donarà suport a la Marató per la Pobresa amb la organització de diferents actes per recaptar fons.
 
2a edició de l’Everest Trail Race
 
A continuació, a les 19h, i al mateix escenari, el secretari general de l’Esport presidirà la presentació de la segona edició de l’Everest Trail Race 2012, que torna aquest any amb novetats. L’acompanyarà el director de la prova, Jordi Abad, que explicarà els detalls d’aquest repte, impulsat per un equip organitzatiu íntegrament català, que se celebrarà entre l’11 i el 23 de novembre a l’Himàlaia. 
 
L’Everest Trail Race consta de sis etapes i un total de 165 quilòmetres, i és una de les curses de trail més espectaculars del món, especialment dissenyada per a tots aquells que vulguin descobrir nous horitzons en el món de les curses de muntanya.

18:00|Presentació de la prova de triatló Challenge Calella.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58) |Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la Half Challenge Barcelona-Maresme 2012.