El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la 12a Festa - Torneig Joan Petit Nens amb càncer de la Seu d'Urgell

query_builder   15 maig 2012 13:53

event_note Nota de premsa

El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la 12a Festa - Torneig Joan Petit Nens amb càncer de la Seu d'Urgell

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà demà, a dos quarts de set de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la 12a Festa - Torneig Joan Petit Nens amb càncer La Seu d'Urgell 2012, que tindrà lloc el proper 26 de maig a la localitat alturgellenca.
L’acompanyaran Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell; Joan Torner, president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb càncer, i Joan Garreta, president del Club Hoquei Cadí.  La Seu d'Urgell acollirà la 12a Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer, organitzada pel Club Hoquei Cadí de la capital alturgellenca juntament amb la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb Càncer, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'Associació Espanyola Contra el Càncer de l'Alt Urgell, i entitats i associacions de la capital alturgellenca. 
 
La Festa-Torneig tindrà lloc el 26 de maig al poliesportiu de la Seu d'Urgell, i acollirà la participació de 400 nens i nenes de 3 a 6 anys que s'inicien en l'esport de l'hoquei patins, provinents de més de trenta clubs d'arreu de Catalunya, de l'Estat espanyol i del Principat d'Andorra, que aplegarà unes 1.500 persones entre familiars, entrenadors, delegats i voluntaris. 
 
La Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer és una entitat que treballa per la conscienciació social sobre el càncer, especialment el càncer infantil (el conegut com a càncer del desenvolupament), així com per a la realització de diferents activitats solidàries per aconseguir donacions destinades a la projectes d’investigació sobre el càncer infantil i de desenvolupament, al mateix temps que dóna ajut a les famílies que el pateixen.

18:30|Presentació del Torneig Joan Petit Nens amb càncer.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58) |Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la 12a Festa - Torneig Joan Petit Nens amb càncer La Seu d'Urgell 2012.