El delegat del Govern a Barcelona explicarà les lleis òmnibus el 22 de maig a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

query_builder   18 maig 2012 09:54

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a Barcelona explicarà les lleis òmnibus el 22 de maig a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El delegat, Salvador Jorba, visitarà Vilanova i la Geltrú el pròxim 22 de maig per continuar la campanya de difusió de les lleis òmnibus a la demarcació de Barcelona. Explicarà casos pràctics i li acompanyaran l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor i diputat del Parlament, Gerard Figueras. L’acte tindrà lloc a la sala de la biblioteca del Museu Víctor Balaguer, a les set i mitja de la tarda.
 
 
El delegat divulgarà algunes utilitats del conjunt de les cinc lleis que impulsa el Govern de la Generalitat. La nova normativa, anomenada lleis òmnibus, és resultat de la modificació de fins a 96 lleis, una regulació actualitzada, simplificada i, sobretot, més fàcil d’acomplir, que respon al triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat en què es fonamenta l’acció del Govern de la Generalitat. L’objectiu principal és facilitar el desenvolupament del sector productiu i contribuir a la recuperació econòmica del país.
 
Jorba explicarà casos concrets per conèixer i entendre millor l’abast i les possibilitats pràctiques d’algunes modificacions normatives. Les lleis òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l'agilitació administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també modifiquen la regulació audiovisual i l’àmbit  d'urbanisme.
 
L’acte s’adreça especialment a empresaris i representants del sector productiu, responsables polítics i institucionals i públic en general. Aquesta iniciativa de la Delegació del Govern es va iniciar a Cardedeu el dia 2 de maig i tindrà continuïtat a altres municipis de les comarques barcelonines durant el mes de juny.
 
RECORDEM:
ACTE:   Difusió de les lleis òmnibus, amb casos pràctics.
LLOC:   Biblioteca del Museu Víctor Balaguer. Av. Víctor Balaguer, s/n.
HORA: 19:30. Durada aproximada 45 minuts.
Lliure accés dels mitjans de comunicació, sense roda de premsa.

19:30|Difusió de les lleis òmnibus a Vilanova i la Geltrú.Biblioteca del Museu Víctor Balaguer (av. Víctor Balaguer, s/n)|Vilanova i la Geltrú (Garraf)

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, presentarà les lleis òmnibus a Vilanova i la Geltrú. L'acompanyaran l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor i diputat del Parlament, Gerard Figueras.