Inauguració del Congres Volcandpark

query_builder   18 maig 2012 14:34

event_note Nota de premsa

Inauguració del Congres Volcandpark

 
Organitzat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i l’Ajuntament d’Olot es farà dins l’àmbit del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa,
 
Constarà d’unes 100 ponències d’arreu del món i deixarà uns 200 mil euros d’ingressos a la comarca
 
La primera jornada del congrés, que inclou la sessió inaugural, serà el pròxim dilluns 21 de maig,  a partir de les 9h hores,  a la sala El Torín d’Olot. Hi assistiran el director general de Medi Natural i Biodiversitat del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Escorihuela, Joan Martí i Molist del’ Institut de Ciències de la Terra, Jaume Almera  - CSIC i Secretari General IAVCEI, Antoni Roca i Adrover. director Institut Geològic de Catalunya, Josep Maria Corominas i Barnadas, alcalde d’Olot i F. Xavier Puig i Oliveras, director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
 
La ponència inaugural serà a càrrec d’Ari Trausti, geofísic i escriptor islandès, titulada Volcanoparks/geoparks: how to enjoy volcanoes -When possible.      
Volcandpark és el 1r Congrés Internacional sobre Gestió i Divulgació de Paisatges Volcànics Protegits. La primera edició se celebra del 21 al 25 de maig de 2012 a Olot.
 
 

09:00|Inauguració del Volcandpark.Sala El Torín d'Olot (c. del Carme, 8)|Olot (Garrotxa)

El director general de Medi Natural i Biodiversitat del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Escorihuela, participarà en la jornada inaugural del Volcandpark.