El conseller d'Educació inaugura dos CEIP a Altafulla i Roda de Barà

query_builder   9 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació inaugura dos CEIP a Altafulla i Roda de Barà

Aquests nous equipaments responen a la demanda creixent de places que s'està produint a la comarca del Tarragonès fruit de l'increment de gent que s'en va a viure fora de la ciutat.
A partir de les 11h el conseller d'Educació inaugurarà les noves instal·lacions d'El CEIP El Roquissar d’Altafulla, que escolaritza 85 aules. El centre s’ha adherit aquest curs al Pla Experimental de llengües estrangeres. Precisament alumnes d'infantil i primària cantaran una cançó que han preparat expressament per a l'ocasió. En el transcurs d'aquesta visita el conseller Maragall atendrà als mitjans de comunicació.

Més tard, cap a les 12.30h el conseller d'Educació inaugurarà el nou edifici d'El CEIP Salvador Espriu de Roda de Barà que va començar a funcionar l’any passat. Fins aleshores els alumnes estudiaven on actualment es troba el CEIP Cucurull. La necessitat de crear un nou centre va sorgir del creixement de població que hi ha a la comarca.
 

11:00|.CEIP El Roquissar (c. Roquissar, 8)|Altafulla (El Tarragonès)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, inaugurarà el CEIP El Roquissar d'Altafulla. Posteriorment, a les 12.30, inaugurarà el CEIP Salvador Espriu de Roda de Barà (c. de la Font, 3).