Roda de premsa a Tortosa de Presentació del Campus de Cultura Popular

query_builder   24 maig 2012 17:25

event_note Nota de premsa

Roda de premsa a Tortosa de Presentació del Campus de Cultura Popular

El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig, el director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Francesc Ferrer,  i el representant de Túbal, Cultura i Espectacles, Arturo Gaya, presentaran divendres les activitats del Campus de Cultura Popular. La roda de premsa tindrà lloc a les 13.00 hores al Palau Oliver de Boteller, seu del Serveis Territorials de Cultura.
 
El Campus de Cultura Popular és una iniciativa del Departament de Cultura a través del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana que coordina les activitats formatives de cultura popular adreçades a adults que es duen a terme els mesos d’estiu a Catalunya.
 
El Campus consta de 17 activitats, cadascuna d’elles organitzada per diferents entitats o empreses amb el suport del Departament de Cultura.
 
A les Terres de l’Ebre es durà a terme el Jotacampus 2012, organitzat per Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries; Túbal, Cultura i Espectables.

13:00|Presentació del Campus de Cultura Popular.Palau Oliver de Boteller. Seu dels Serveis Territorials de Cultura (c. Doctor Ferran, 4)|Tortosa (Baix Ebre)

El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig; el director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre, Francesc Ferrer, i el representant de Túbal, Cultura i Espectacles, Arturo Gaya, presentaran les activitats del Campus de Cultura Popular.