La consellera Carme Capdevila inaugura a Girona una mostra per incentivar l'acolliment d'infants

query_builder   10 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura a Girona una mostra per incentivar l'acolliment d'infants

L'exposició "Acolliment: un infant, un temps, una família" es podrà visitar a la plaça de la Constitució fins al 19 d'octubre
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà dissabte a la plaça de la Constitució de Girona, l’exposició “Acolliment: un infant, un temps, una família”. L’objectiu d’aquesta mostra és informar i sensibilitzar al públic sobre l’acolliment i, sobretot, animar noves famílies a acollir. A l’acte també hi assistirà el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy; la secretària d’Infància i Adolescència, Imma Pérez; la directora de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció (ICAA), Sílvia Casellas i el director territorial d’Acció Social i Ciutadania, Josep Viñas.
L’acte inaugural arrancarà a les onze del matí amb l’espectacle “Caçadors de somnis”, a càrrec del grup d’animació Artristras. A continuació hi haurà els parlaments oficials i, posteriorment, la consellera i la resta d’autoritats, recorreran els diversos espais de l’exposició. L’acte es tancarà amb una xocolatada per a tots els assistents. 
“Acolliment: un infant, un temps, una família” és una exposició interactiva formada per cinc espais en forma d’iglús. A través de jocs, colors, imatges virtuals, etc. es mostren quins són els drets dels infants, què és l’acolliment, quins tipus hi ha i com pot ser una família d’acollida. La mostra està dissenyada perquè els infants i les famílies, amb fills o sense, que la visitin passin una estona d’esbarjo, però alhora s’informin sobre l’acolliment i prenguin consciència de la necessitat de noves famílies acollidores.
L’exposició “Acolliment: un infant, un temps, una família” romandrà oberta a la plaça de la Constitució fins el 19 d’octubre. L’horari de visita és de 10 del matí a 8 de la tarda. Girona és la tercera ciutat, després de Barcelona i Tarragona, on es presenta la mostra.

11:00|.Plaça de la Constitució|Girona (El Gironès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà l’exposició “Acolliment: un infant, un temps, una família”. Estarà acompanyada pel delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.