El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Santa Maria de Besora

query_builder   9 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Santa Maria de Besora

El Departament de Governació ha finançat les obres realitzades a la pista poliesportiva municipal i al seu entorn amb 732.759 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà el municipi de Santa Maria de Besora (Osona), divendres, 10 d’abril. A les 11.30 hores, atendrà els mitjans de comunicació, durant la visita a les obres de la pista poliesportiva municipal de Santa Maria de Besora. 
 
El Departament de Governació ha finançat les obres realitzades a la pista poliesportiva municipal i al seu entorn amb 732.759 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Així, el cobriment i el tancament de la pista, han estat finançats amb 376.925 euros i 212.657 euros, respectivament. Amb un pressupost de 159.177 euros, la urbanització del camí dels Ferrers, des de la carretera de Vidrà fins a la pista poliesportiva municipal, també s’ha finançat amb 143.177 euros del PUOSC.
 
Abans, a les 10 hores, el director general mantindrà una reunió de treball a l’Ajuntament de Santa Maria de Besora amb l’alcalde Camil Adam i amb els alcaldes dels municipis veïns. Després, a les 11 hores, visitarà el Mercat Medieval de Santa Maria de Besora.

11:30|.Pista poliesportiva municipal (al Pla de Sobreroca)|Santa Maria de Besora (Osona)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, visitarà el municipi de Santa Maria de Besora.