PER AGENDA-Concert-homenatge Música per a l'Exili

query_builder   15 abril 2009 00:00

event_note Nota de premsa

PER AGENDA-Concert-homenatge Música per a l'Exili

Dijous, 16 d'abril (22 h), a L'Auditori
Dijous, 16 d’abril (22 h), se celebrarà el concert-homenage Música per a l’Exili que reunirà artistes de tot l’Estat per retre homenatge als milers de republicans que van patir l’exili ara fa 70 anys. El concert és una iniciativa del Memorial Democràtic de la Generalitat en col·laboració amb L’Auditori
 
Hi actuaran Mª del Mar Bonet (Balears); Sílvia Pérez (Catalunya); J.Ruibal (Andalusia); Refree (Catalunya); Kepa Junkera (Euskadi) i Eliseo Parra (Castella Lleó), que posaran veu a la poesia de Joan Oliver, Pablo Neruda, Víctor Jara i Lluís Llach, entre altres artistes.
 
A l’inici del concert, dos testimonis de l’exili, Núria Pi i Sunyer i Sebastià Piera, recordaran la seva fugida de Catalunya en nom del mig milió de republicans que es van exiliar fa 70 anys.
 
Les entrades es poden adquirir a L’Auditori i a través de Tel-entrada per un preu simbòlic de 5€, per tal que l’acte sigui un homenatge multitudinari als qui van patir l’exili.

22:00|.L'Auditori (c. Lepant, 150)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, assistirà al concert Música per a l'exili.